LAWATAN DARI NEGARA JIRAN

LAWATAN PENDIDIKAN DARI SMK NEGERI 2 KASIHAN BANTUL YOGJAKARTA, INDONESIA.

MAJLIS MENJUNJUNG BUDI

MAJLIS INI DIADAKAN PADA 25 MAC 2012, AHAD SEMPENA PERPISAHAN PENGETUA SMK JENJAROM, PN HJH FOZIAH BT AZAHARI KE PPD KUALA LANGAT SEBAGAI PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH KUALA LANGAT. DISAMPING ITU MENGALU-ALUKAN KEDATANGAN PENGETUA BARU DR SMK SULTAN ABDUL SAMAD PN HJH UMRAH BT DALIMUN.

MINGGU SAINS DAN MATEMATIK

MINGGU SAINS DAN MATEMATIK MULA DILANCARKAN PADA 16 ARIL 2012. DIRASMIKAN OLEH PENGETUA SMK JENJAROM, PN HJH UMRAH BT DALIMUN. ANTARA AKTIVITI YANG DIJALANKAN IALAH KUIZ SPONTAN, PAMERAN SAINS, EXPLORACE, PERTANDINGAN ROKET AIR DAN MACAM-MACAM LAGI.

PELAJAR CEMERLANG SPM 2011

NURKHAIRUNNISA BERJAYA MENDAPAT 9A DALAM SPM 2011. BELIAU MERUPAKAN PELAJAR MELAYU YANG CEMERLANG DI SMK JENJAROM.

MESYUARAT PIBG SMK JENJAROM 2012

MESYUARAT INI DIADAKAN DI DEWAN UTAMA SMK JENJAROM PADA 25 FEB 2012. MESYUARAT INI DIRASMIKAN OLEH EN ZULKIFLI DARI PPD KUALA LANGAT. SEMUA GURU DAN IBU BAPA DIWAJIBKAN HADIR KE SEKOLAH.

Sunday, June 19, 2011

Majlis Penganugerahan Kecemerlangan Kurikulum Pelajar 2011


Majlis Penganugerahan Kecemerlangan Kurikulum Pelajar 2011


Khamis, 16 Jun 2011
2:00- 5:00 Petang
Dewan SMK Jenjarom

Dirasmikan oleh: Pn Hjh Foziah bin Azahari (Pengetua
SMK Jenjarom)


Tahniah kepada adik Liaw Huey Fen kerana mendapat kecemerlangan dalam SPM Terbaik 2011 dengan 11 A (6=A+ , 1=A dan 4=A-) dan tidak lupa juga ucapan tahniah kepada adik Tan Ping Thye kerana berjaya mendapat kecemerlangan dalam PMR 2011 dengan 8A untuk semua subjek. Tahniah juga kepada para pelajar yang mendapat tempat pertama, tempat kedua dan tempat ketiga pada setiap kelas dan tingkatan.

Terima kasih kepada semua AJK Pelaksana Majlis Penganugerahan Kecemerlangan Kurikulum Pelajar 2011 kerana berjaya menjayakan majlis ini dengan penuh meriah. Terima kasih juga kepada para ibu bapa, para pelajar dan para guru kerana sudi hadir dan memberi kerjasama dengan pihak sekolah bagi melancarkan lagi perjalanan majlis ini.

Klik sini untuk lihat gambar

0 comments:

Post a Comment