LAWATAN DARI NEGARA JIRAN

LAWATAN PENDIDIKAN DARI SMK NEGERI 2 KASIHAN BANTUL YOGJAKARTA, INDONESIA.

MAJLIS MENJUNJUNG BUDI

MAJLIS INI DIADAKAN PADA 25 MAC 2012, AHAD SEMPENA PERPISAHAN PENGETUA SMK JENJAROM, PN HJH FOZIAH BT AZAHARI KE PPD KUALA LANGAT SEBAGAI PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH KUALA LANGAT. DISAMPING ITU MENGALU-ALUKAN KEDATANGAN PENGETUA BARU DR SMK SULTAN ABDUL SAMAD PN HJH UMRAH BT DALIMUN.

MINGGU SAINS DAN MATEMATIK

MINGGU SAINS DAN MATEMATIK MULA DILANCARKAN PADA 16 ARIL 2012. DIRASMIKAN OLEH PENGETUA SMK JENJAROM, PN HJH UMRAH BT DALIMUN. ANTARA AKTIVITI YANG DIJALANKAN IALAH KUIZ SPONTAN, PAMERAN SAINS, EXPLORACE, PERTANDINGAN ROKET AIR DAN MACAM-MACAM LAGI.

PELAJAR CEMERLANG SPM 2011

NURKHAIRUNNISA BERJAYA MENDAPAT 9A DALAM SPM 2011. BELIAU MERUPAKAN PELAJAR MELAYU YANG CEMERLANG DI SMK JENJAROM.

MESYUARAT PIBG SMK JENJAROM 2012

MESYUARAT INI DIADAKAN DI DEWAN UTAMA SMK JENJAROM PADA 25 FEB 2012. MESYUARAT INI DIRASMIKAN OLEH EN ZULKIFLI DARI PPD KUALA LANGAT. SEMUA GURU DAN IBU BAPA DIWAJIBKAN HADIR KE SEKOLAH.

Sunday, June 12, 2011

Selamat Kembali Ke SekolahSelamat kembali ke sekolah kepada semua warga guru dan pelajar sekelian. Diharap cuti ini dapat memberi ketenangan kepada semua warga SMK Jenjarom ini. Sekembali di sekolah banyak rutin kerja yang akan dijalankan terutama sekali AJK Pelaksana Majlis Penganugerahan Kecemerlangan Kurikulum Pelajar 2011 yang akan berlangsung pada hari Khamis, 16 Jun ini pada pukul 2.00 petang di Dewan SMK Jenjarom.


Sehubungan dengan itu, minggu ini juga bermulanya latihan rumah sukan selama 2 minggu. "Jangan lupa bagi semua ahli rumah merah dan rumah biru, esok sesi latihan bagi rumah sukan anda". Rumah sukan lain jangan bimbang, sesi latihan rumah sukan anda akan diberitahu kelak.
Sekian terima kasih.

"Majulah Sukan Untuk Sekolah SMKJ".

0 comments:

Post a Comment